Abdullah Avcı: “Trabzonspor yarışır”

Abdullah Avcı maç sonu soyunma odasında bunları söyledi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma öncesi, karşılaşma anı ve sonrasına ait görüntülerin yer aldığı bir video yayınlandı.

Yayınlanan videoda Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın sözleri dikkat çekti.

Karşılaşma öncesinde konuşan Avcı, “Maçı kazandıktan sonra buraya girerken mutluluğunuzu ve neleri hayal ettiğini görür gibi oluyorum. Bunu hayal ederek devam etmemiz lazım. O zaman ne yapmak gerekiyor. Gereğini yapın. Gerekirse daha fazlasını yapın ve kazanın dönün. Allah Yardımcımız olsun” dedi.

Avcı maç sonu ise “Şunu ifade etmiştik. Trabzonspor takımı yukarıya oynar. Bugün bir eşik maçı oynadınız. Aşağı doğru mu gideceksiniz, hedefsiz mi kalacaksınız, yoksa önünüze bir fırsat çıkmış, geçen hafta üzüldüğün yerde 6 puan geride kaldık. Biz bu yarışın içinde olmaya devam edeceğiz. Trabzonspor yarışır, yarışın içinde olmak zorundadır.” ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Berat özdemir ise maç sonu Trabzon Havalimanında yaptığı açıklamada “Saat gece 10. Trabzon’a indik. Trabzon’da galibiyetle geldiğimiz için çok mutluyuz. Geçen hafta kritik bir maç kaybetmiş olsak da moral ve psikolojik olarak çok zor bir maçtan galibiyetle ayrıldık. Taraftarı mutlu ettiysek ne mutlu bize. Her maça galibiyet almak için çıkıyoruz. Umarım yüzünüzü kara çıkartmayız.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor