7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı? 

7 Mart dolunayı gerçekleşecek dolunay ile ilgili birçok konu merak ediliyor. 7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı?  İşte detaylar…

7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı? 

7 Mart 2023 tarihinde dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayın hangi burçta gerçekleşeceği ve burçları nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. 7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı? Bütün ayrıntılar bu sayfada.

7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı? 

Bu tarih dolunayın gerçekleşeceği 7 Mart 2023 tarihi. Başak burcunda gerçekleşeceği belirtilen dolunayın insan hayatı üzerindeki etkilerinin nasıl olacağı merak ediliyor.

Haber61 köşe yazarı Astrolog Banu Boz, Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunayın hizmet, iş koşulları, beslenme, düzen, sağlık ve evcil hayvanlarla ilişkili olduğuna dikkat çekti. 

7 MART DOLUNAY DEPREM OLACAK MI?

Köşesinde konuyu ele alan Boz, deprem olma ihtimali ile ilgili ise “Başak burcu dolunayı kumluk ve hafif tepelik yerlerde önemli depremlerin olacağını da ön görüyor.” İfadelerine yer verdi.

Banu Boz’un “başak burcunda dolunay” başlıklı yazısı;

7 Mart Dolunayı hangi burçta! 7 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Başak Burcunda dolunay! Deprem olacak mı? 

7 Mart 2023 tarihinde Başak burcunun 16 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Gelişmelerin netleşerek nasıl sonuçlandığını haber veren dolunaylar gerginlikleri de öne çıkarır.

Burçlar kuşağında Başak burcu; hizmet, iş koşulları, beslenme, düzen, sağlık ve evcil hayvanlarla ilişkilidir. Lilith asteroidi ile kavuşum yapan ay, kadın özgürlükleri, kadın hakları gibi konuların tamamlanma aşamasına geldiğini ve iyileştirme için gereken koşulların hazırlandığını ön görüyor. Ve Lilith, kontrolsüz bir düzenin artık bittiğini de ön görüyor. Sağlık sektörü başta olmak üzere çalışma koşulları, hijyen gerektiren konulardaki gelişmeleri de netleştiriyor.

Tamamlanma, bitirme ve sonuçlandırmaya yönelik olan Başak burcu dolunayı her ne kadar zor koşulları öne çıkarsa da çözüme yönelik kadersel gelişmelerin olacağına önemle vurgu yapıyor. 

Başak burcu dolunayı kumluk ve hafif tepelik yerlerde önemli depremlerin olacağını da ön görüyor.

Başak burcu dolunay zamanları, mısır, buğday tarlalarının durumlarını, tahıl ambarlarını, peynir ve yağ depolarını, kütüphanelerin bakım ve onarımları ile ilişkili konuları da gündeme getirir.

Sağlıkla ilgili; bağırsaklar, psikolojik olarak endişe bozukluğu ve her türlü psikosomatik rahatsızlıkların açığa çıktığı zamanları da işaret eder.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: İş temponuz, çalışma şartlarınız, beslenme düzeniniz, zorunlu ve angarya işleriniz varsa kiracılarınız ve evcil hayvanlarınız. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar kontrol etmekte güçlük çektiğiniz konular hakkında çözüme yönelik tamamlama aşamasına geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Yatırımlarınız, aşk hayatınız, lüks harcamalarınız, spor faaliyetleriniz, yeteneklerinizi ilgilendiren unsurlar, ek gelir varsa babanızın kazancı ve varsa çocuklarınızın şartları. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Özgürlüğünüz için uğraşmış olduğunuz sorunları çözüme ulaştırıyorsunuz. 

YÜKSELEN İKİZLER: Temelleriniz var eden unsur (almış olduğunuz eğitim ve donanımınız), ailevi konular, arazi, toprak ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili gelişmeler. Çözümlemek için uğraş verdiğiniz sorunları iyileşme aşamasına taşıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İletişim gerektiren konular, iletişim araçları ile ilerlettiğiniz işleriniz, sözleşmeler, kurs, kısa eğitim, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin durumu. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netleşerek sonuçlanma aşamasına geçiyor. Bırakmak zorunluluğu olan ve sorunlu işlerinizi çözümleme aşamasına taşıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bitirmek durumunda kaldığınız sorunlar netleşiyor. Çözüm süreci yükselerek devam ediyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, kimliğiniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netleşiyor. Sizi yoran konuları bitiriyorsunuz. Çözüm süreci başlıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul, hapishane) gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz, internet üzerinden ilerleyen konular varsa yurt dışı gelişmeler. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte sizi yoran ve gelişmeleri bırakıyorsunuz. Çözüme odaklı dönem başlıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Sosyal alan, organize işleriniz, gelecek için yapmış olduğunuz planlarınız ve varsa anne geliri; Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar sizi zorda bırakan gelişmeleri bitiriyorsunuz. Bir süredir peşinden koştuğunuz işlerin tamamlandığı zamandasınız. 

YÜKSELEN YAYLAR: Profesyonel alanda ilerletmiş olduğunuz işleriniz, toplum önünde unvanınız. Kariyer ve iş alanınız varsa annenizin şartları. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Şimdiye kadar sizi zorda bırakan durumlarda özgürlük kazanıyorsunuz. Çözüme odaklı zamanlar.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademik alan, basın-yayın, hukuk, uluslararası konular ve şirketler. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Sizi zorda bırakan durumlara karşı çözüm oluşturuyorsunuz. 

YÜKSELEN KOVALAR: Banka işlemleriniz, nafaka, burs, mahkemeden kazanılan para, eş geliri, miras ve sigorta gibi konuların birisi ile ilişkili iseniz Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla şimdiye kadar sizi zorlayan koşullar bitiyor. Çözüm odaklı gelişmeler içindesiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (öğretmen, rehber, avukat, doktor) varsa davalarınız ve eşinizin içinde bulunduğunuz şartlarınız. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Sizi zorda bırakan konulara çözüm üretme zamanı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam