40 başarılı öğrenciye gezi fırsatı

Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve öğrencileri başarıya teşvik etmeyi amaçlayan, tatil projesi hayata geçirildi. Yapılan bu uygulama çerçevesinde, Trabzon merkez ve ilçelerindeki çeşi

40 başarılı öğrenciye gezi fırsatı
Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve öğrencileri başarıya teşvik etmeyi amaçlayan, tatil projesi hayata geçirildi. Yapılan bu uygulama çerçevesinde, Trabzon merkez ve ilçelerindeki çeşitli ilköğretim okullarında okuyan 40 öğrenci geziye çıkarıldı.

Kurtuluş savaşının yaşandığı başta Çanakkale, Afyonkarahisar ve Kütahya illerini kapsayacak gezi 3 gün sürecek. Bu süre zarfından öğrenciler milli mücadelede yıllarında yaşanan savaşların yaşandığı yerleri görme fırsatı bulacaklar.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, geziyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, eğitimde başarıyı arttırmak için bakanlın yürürlüğe koyduğu bir projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayarak, ''Bu yıl ilk kez yapıldı.

Trabzon'dan da başarılı olan öğrencilerimizi bu tatil amaçlı geziye gönderdik. Bundan sonrada başarılı olan öğrencilerimizi bu şekilde gezilere göndereceğiz. Öğrencilerimiz başarılı olsun mükafatı bizden'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel