Trabzonspor'un yeni transferi, Marc Janko

Sadri Şener,Marc Janco ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Porto'nun Avusturyalı forveti Marc Janco ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını ve futbolcuyla birlikte bu akşam Trabzon'a gideceklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Janco ile Avusturya'nın Salzburg kentinde görüştüklerini ve 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Şener, özel uçakla bu akşam Trabzon'a gideceklerini ve saat 20.30 sıralarında Trabzon'da olacaklarını bildirdi.

Trabzonspor'un Janco için Porto'ya yaklaşık 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, yıldız oyuncuya ise bonuslarla birlikte yaklaşık 1.5 milyon Euro ödeme yapılacağı vurgulandı.

Avusturya Ligi gol kralı oldu

Red Bull Salzburg'da ilk sezonunda 11 gol atan Marc Janko, 2008-2009 sezonunda 39 gol atarak Avusturya liginde gol kralı oldu. Haziran 2010'da Hollanda'nın Twente takımına transfer olup ilk şampiyonluğunu yaşayan Janko, geçen sezon devre arasında ise Porto'ya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar