Boşanmak İsteyen Eşini Vurarak Öldürdü. Trabzonlu MS eşini vurduğu an

Antalya'da Trabzonlu Adam, Boşanmak İsteyen Eşini Vurarak Öldürdü

Trabzon'da yaşayan M. S., altı ay önce Trabzon'dan ayrılarak Antalya'daki ablasının yanına taşınan ve boşanma davası açan Rus asıllı eşi Viktoria S.'yi, barışmaya ikna edemeyince trajik bir olaya imza attı. Olay, Antalya'nın Güzeloba Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında gerçekleşti.

Eşini ikna etmek amacıyla Trabzon'dan iki yakınıyla birlikte Antalya'ya gelen M. S., Viktoria ile 2316 Sokak'ta bulunan bir bankta uzun süre konuştu. Boşanma davasını geri çekmesini isteyen M. S., isteğini yerine getiremeyince sinirlendi ve eşinin arkasından gitti. Bir marketin önünde, taşıdığı tabanca ile Viktoria'ya ateş açtı.

Genç kadın, boynuna isabet eden mermilerle ağır yaralandı ve M. S., elinde tabanca ile polisin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Viktoria hayatını kaybetti. M. S.'nin yanında bulunan iki kişi ise olay yerinden otomobille ayrıldı.

Polis ekipleri, M. S.'yi gözaltına aldı. Viktoria S.'nin cesedi, 2,5 saat boyunca yağmur altında savcının gelmesini bekledi. Olayı duyarak gelen kardeşi Tanya, uzun süre gözyaşı döktü. Viktoria S.'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu acı olay, Antalya'da büyük üzüntüye neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar