Müslüm Gürses'in unutamadığı Trabzon anısı

Müslüm Gürses Hayatını Kaybetti: Ünlü Sanatçıya Veda ve Unutulmaz Trabzon Anısı

Türk müziğinin duayen isimlerinden Müslüm Gürses, 4 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 60 yaşındaki usta sanatçı, by-pass ameliyatının ardından enfeksiyon ve organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda mücadele veriyordu. Doktoru Deniz Şener, "Sabah saatlerinde problemler başladı ve saat 10.30 gibi sanatçımızı kaybettik" dedi.

Yarın Cenaze Töreni Düzenlenecek

Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cenaze töreni detaylarını paylaştı. Sanatçı yarın Cemal Reşit Rey'de düzenlenecek ilk törenin ardından Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazla Zincirlikuyu'da son istirahatgahına uğurlanacak.

Hayranları Hastaneye Akın Etti

Gürses'in vefat haberi üzerine hayranları hastaneye akın etti. Bazıları gözyaşlarına boğulurken, bazıları ise sinir krizi geçirdi. Hastane önünde bir hayranı sanatçının şarkılarını çalarak anı yaşattı, ancak çevreden gelen uyarılar üzerine müziğin sesi kısıldı.

Unutulmaz Bir Trabzon Anısı

Müslüm Gürses, yaşamı boyunca birçok anı biriktirdi ve bunlardan biri de Trabzon'da yaşanan bir olaydı. Trabzon'daki bir konserinde, bir çocuğun elinde jiletlerle "Seni sevenler kendilerini kesiyorlar, ben de burada satıyorum" demesi üzerine sanatçının verdiği tepki, hayranları tarafından sıkça anlatılan bir hikaye oldu. Müslüm Gürses'in bu anısı, onun sadece müziğiyle değil, yaşamıyla da iz bırakan bir sanatçı olduğunu gösteriyor.

Müslüm Gürses'in vefatı, Türk müziği ve hayranları için büyük bir kayıp olarak tarihe geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar