Türk futboluna büyük müjde!

Türk futboluna adını çirkeflikleriyle yazdıran Emre Belözoğlu'ndan futbolseverlere müjdeli haber geldi. Sahada olduğu her maçta taraftarı maçtan soğutan ve futbol haricinde herşeyi sergileyen Emre'nin milli takımı bırakacağı belirtildi. A Milli Takım'ın H

Türk futboluna büyük müjde!
Türk futboluna adını çirkeflikleriyle yazdıran Emre Belözoğlu'ndan futbolseverlere müjdeli haber geldi. Sahada olduğu her maçta taraftarı maçtan soğutan ve futbol haricinde herşeyi sergileyen Emre'nin milli takımı bırakacağı belirtildi.
 
A Milli Takım'ın Hollanda ile karşılaşacağı maçta taraftarın tepkisiyle karşılaşan ve sahaya çıkmayan Emre'nin milli takımı bırakma kararını sezon sonu hayata geçireceği öğrenildi.
 
Daha önce Zokora'ya yaptığı ırkçı saldırı sebebiyle de yargılanmış olan ve  bitmeyen vukuatları sebebiyle taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken Emre'nin futboldan tamamiyle ne zaman uzaklaşacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler