"Trabzonspor'u istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nın sürpriz takımı olan ve kupa maçlarında gösterdiği başarılı performans ile tüm Türkiye'nin dikkatini çeken Tuzlaspor'da Başkanı Ahmet Çabuk rakip olarak Trabzonspor'u istediğini söyledi.gönlünden geçen Tuzla'da ağırlamak istedikle

"Trabzonspor'u istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nın sürpriz takımı olan ve kupa maçlarında gösterdiği başarılı performans ile tüm Türkiye'nin dikkatini çeken Tuzlaspor'da Başkanı Ahmet Çabuk rakip olarak Trabzonspor'u istediğini söyledi.

gönlünden geçen Tuzla'da ağırlamak istedikleri takımın Trabzonspor olduğunu söyleyen Çabuk "Bizim bundan sonraki rakibimiz Trabzonspor olma ihtimali var ve böyle bir durumda bizim sahamıza gelecekler. Ben aynı zamanda Trabzonsporluyum ve Trabzonspor'a burada ağırlamak tabi ki bizim için onur olur. Ama yenerek de göndermek bizim için gurur olacak. Duygusal yönümüz ayrı ama objektif düşünürsek bizim şuan için evladımız Tuzlaspor ve onun başarısını istiyoruz. Tabii son sekiz takım arasına kalırsak 3 büyük takımımız ile de eşleşme şansı doğabilir o zamanda onları elemenin yolu ararız" şeklinde konuştu.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Tuzlaspor, bu sezon kupada çıktığı maçlarda, profesyonel liglerin 4 kategorisinden de farklı takımlara karşı galibiyetler elde etti.

İlk eleme turunda, ligde aynı grupta bulunduğu Darıca Gençlerbirliği'ni, 2. eleme turunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'tan Kartalspor'u, 3. eleme turunda da Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'yı yenen Tuzlaspor, A Grubu'ndaki mücadelede de PTT 1. Lig temsilcisi Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor karşısında iki galibiyet elde etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçlarında bir üst turu en erken garantileyen takım olan Tuzlaspor'un, grup mücadelesinde Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ve Gaziantepspor'a karşı da galibiyetleri bulunuyor.

RAKİPLERİNİN KORKULU RÜYASI OLDU

Tuzla Belediye Stadı'nda Spor Toto 3. Lig'de çıktığı 10 maçın 6'sını kazanıp 4 kez berabere kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 6'da 6 yapan İstanbul temsilcisi, kendi sahasında rakiplerinin korkulu rüyası oldu.

Kupada eleme turlarında sahasındaki 3 maçı da kazanan Tuzlaspor, A Grubu'ndaki mücadelesinde ise 5 maçta 4 galibiyet elde etti, bir de beraberlik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler