Trabzonspor'a transferden 55 milyon!

Trabzonspor'da gönderilecek oyunculardan yaklaşık 55 milyon Türk Lirası bekleniyor. UEFA'nın radarında olan ve transfer bütçesini de 55 milyon TL olarak belirleyen bordo-mavililer önceliği kadroda düşünülmeyen ve iyi para edecek olan oyuncuların gönderilm

Trabzonspor'a transferden 55 milyon!

Trabzonspor'da gönderilecek oyunculardan yaklaşık 55 milyon Türk Lirası bekleniyor. UEFA'nın radarında olan ve transfer bütçesini de 55 milyon TL olarak belirleyen bordo-mavililer önceliği kadroda düşünülmeyen ve iyi para edecek olan oyuncuların gönderilmesine verdi. Kadrosunda bulunan ve yıllık maliyetleri yüksek olan oyunculardan Cardozo, Yatabare, Douglas, Cavanda ve N'Doye'yi elden çıkarmak isteyen kulüp bu oyunculardan yaklaşık 55 milyon TL gelir elde etmek istiyor.

Bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek yıl kadroda düşünmediği ve Trabzonspor'da kalmak istemeyen Cardozo'yu 5 milyon Euro, N'Doye ve Yatabare'yi de 3'er milyon Euro'ya satmak isteyen bordo-mavililer, Cavanda'dan da 3 milyon Euro'luk bir gelir elde etmek amacında.

Ayrıca Sporting Lizbon ile anlaşan Douglas'tan da bordo-mavililer 2.5 milyon Euro kazanmayı planlıyor.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor