Yusuf Yazıcı'dan itiraf gibi açıklama! "Trabzonspor performansım..."

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'daki performansı ile ilgili olarak konuştu.

Yusuf Yazıcı'dan itiraf gibi açıklama! "Trabzonspor performansım..."

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren ve Lille'ye geri dönen Yusuf Yazıcı, bordo mavili ekipteki performansına dair konuştu.

Trabzonspor'da ikinci döneminin istediği gibi geçmediğini ifade eden Yusuf Yazıcı, "İçimde ukde kaldı. Farklı hayal ve isteklerle gitmiştim. İlk maçımda dizimden sakatlandım. Bunu da çok kişi bilmez. Futbolda geri kaldıktan sonra eski performansını yakalamak zor. Tekrar o performansı yakaladım ama yine sakatlandım. İstediğim performansı veremedim. Futbolda bunlar olabiliyor. Tecrübe kazanmış oluyorsun" dedi.

YUSUF YAZICI'NIN TRABZONSPOR KARİYERİ

Yusuf Yazıcı, 2022-2023 sezonunda bordo mavili forma altında 20 resmi maçta forma giymiş, 5 gol ve 1 asistlik performans göstermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler