Yanal'dan Trabzonspor'a sert sözler!

Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak Avrupa hedefinden uzaklaşan Trabzonspor'u eski teknik direktörü Ersun Yanal sert şekilde eleştirdi.   Trabzonspor'da daha önce iki dönem teknik adamlık yapan Ersun Yanal, yayıncı kuruluşta yaptığı yorumlar

Yanal'dan Trabzonspor'a sert sözler!
Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak Avrupa hedefinden uzaklaşan Trabzonspor'u eski teknik direktörü Ersun Yanal sert şekilde eleştirdi.
 
Trabzonspor'da daha önce iki dönem teknik adamlık yapan Ersun Yanal, yayıncı kuruluşta yaptığı yorumlar sırasında bordo mavili ekibi değerlendirdi. Ligin bitmesine altı hafta daha olduğunu dile getiren Yanal bu süreçte alınabilecek 18 puanın az olmadığını söyledi. Bordo mavililerin, Fenerbahçe ile şampiyonluğu belirleyeceği bir maç oynanacağını hatırlatan tercrübeli teknik adam önemli bir hedefte puan kaybınının yaşanmasının can sıkıcı olduğunu dile getirdi.
 
Yanal "Başakşehir iyi defans yapıyor ama bugün en kötü hücum oyununu oynadılar. Cavanda ile Bosingwa baskı altında kalmadı. Visca iyi değildi. Trabzonspor'da Muhammet'i görebildiniz mi, kanatlardan tehlikeli atak var mıydı? Kısacası en sıkıcı maçtı. Trabzonspor yense şehrin havası değişecek, puanı 39 olacak.  İkinci yarıda performansa bakın top ceza sahasına gitmiyor. İlk yarıda yine bir kıpırdanma vardı. Korner ve duran toplar haricinde pozisyonları yok." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor