Yanal; Sancılı bir dönemden geçiyoruz

Yanal maç sonrasında konuştu

Yanal; Sancılı bir dönemden geçiyoruz
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çorum Belediyespor galibiyetinin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yanal'ın açıklamaları şu şekilde;

Takımın önemli işler yapabileceğine inanıyorum. Sancılı bir dönemden geçiyoruz. Bunu en iyi şekle getirmek ve bunu en kısa zamanda gerçekleştirebilmek bizim işimiz. Bunun için çok çaba sarfediyoruz. Çorum Belediyespor'a gelince Serdar hoca iyi bir takım kurmuş. Bulundukları ligde şampiyonluğa oynuyorlar. Çok fazla top ayaklarında olmasada çok iyi mücadele ettiler. Ve bir çok oyuncusunu oynatmadığını biliyorum. Yolları açık olsun, onlara başarılar diliyorum.

Bize dönersek, biz ligde yaptığımız geçen hafta aldığımız galibiyet sonrası bugün de maçı birtarafa bırakıp , sonuç önemli, gruplara kaldık. Yetenekli oyunculardan kurulu takımımızı kısa süre içerisinde takım haline getirebilmemeiz gerekiyor. Ne kadar fazla oyuncuyu takım içine katarak onların yeteneklerinden faydalanıp bu süreci hızlandırırsak bizim için o kadar iyi olur.

Haftasonu zorlu bir maç oynayacağız. Rizespor maçı kolay bir maç olmayacak. Kendi sahamızda oynayacağımız maçın bizin dezavantajları var ama taraftarımızın desteğini bu süreçte arkamızda hissediyoruz. Onlarla birlikte, hafta sonu, savaşan koşan, mücadele eden bir Trabzonspor görüntüsüyle sahada olmak istiyoruz. Artık bundan sonra takım olma yönünde imdiye kadar yapamadıklarımızı yapmak istiyoruz. Takımın bugün sahadaki yapısını, sağlayamadığı ritmi eleştirecek çok yönü var. Herşeyden önce oyuncularımızı acımasıca eleştirdiğim oluyor. Bunu kendi içerimizde yapıyoruz. Genç yetenekli oyuncularımız var. Kendi ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncular var. Önemli oyuncularımız var. Dolayısıyla onları takım haline getirdiğimizde daha iyi bir takım olacağımıza inanıyoruz. Bazı şeylerde taviz vermemeye çalışıyoruz. Belki tercihlerde oyunu daha çabuk çevirebileceğimiz anlar var. Ancak bizim tercihimiz Trabzonspor, Trabzonspor gibi oynamalı. Biz bunu tercih ettiğimiz için sahada sancılı anlar yaşıyoruz. Bunun da sorumlusu benim. Bu tip günler her zaman olur ancak güzel günler geleecktir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler