Yanal: Devre arasına kadar...

Teknik direktör Ersun Yanal, esas patlamayı ligin ikinci yarısında yapacaklarını söyledi ve ekledi: Bu daha başlangıç...

Yanal: Devre arasına kadar...

“İyi oynarken, hak etmediğimiz puan kayıpları oldu. Yine de her şeyi telafi etmek için zamanımız var. Galatasaray galibiyeti 3 puandan çok daha değerli. Takımın özgüveni yerine geldi”

“Devre arasına kadar olabildiğince fazla puan toplayıp, takviyelerle 2. yarıda daha gelişmiş bir takım görüntüsüne bürüneceğiz. O zaman herkes gerçek Trabzonspor’u görecek”


Galatasaray maçında takımının kazandığı 3 puanla rahat bir nefes alan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek haftalar için daha da iddialı. Kendilerine her kötü sonuçta güvenen bir yönetim yapısının ve taraftarın sahiplenişinin en büyük güçleri olduğunu yakın çevresiyle paylaşan Bordo-Mavililer’in hocası, takımının ise halen gerçek potansiyeline ulaşmadığını vurgulayarak, “Başında elbette bu kadronun bazı sıkıntılar yaşayacağını öngörmüştük. Fakat iyi oynarken, hak etmediğimiz puan kayıpları oldu. Yine de her şeyi telafi etmek için önümüzde yeterli süre var. Galatasaray galibiyeti 3 puandan daha değerli. Takımın özgüveni yerine geldi. Devre arasına kadar olabildiğince fazla puan toplayıp, takviyelerle 2. yarıda daha gelişmiş, sistemi oturmuş bir takım görüntüsüne bürüneceğimizden eminim. İkinci yarıda herkes gerçek Trabzonspor’u görecek” ifadelerini kullandı.

‘Hepsi aç oyuncular’

Kadro seçiminde çok titiz davrandıklarını ve hep başarıya aç isimlerle yol aldıklarını da bir kez daha anlatan Yanal’ın, “Aramızda deneyimli isimler var ama bu oyuncular için bile asla, ‘Doyuma ulaşmış, hiçbir kariyer planı ve beklentisi yok’ diyemezsiniz. Burada yapacaklarının kariyerlerini çok yakından etkileyeceğini biliyorlar. Elbette hataları olacak, eksikleri olacak ama niyetlerine güveniyorum” mesajlarını verdiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler