Ve Güray Vural transferi bitti!

Trabzonspor uzun süredir transferi için uğraştığı Güray Vural'la anlaşma sağladı. Bordo mavili ekibin başkanı Muharrem Usta, İstanbul'da genç futbolcuyla görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede indirimi kabul eden Güray Vural'la her konuda anlaşan Başkan Usta g

Ve Güray Vural transferi bitti!

Trabzonspor uzun süredir transferi için uğraştığı Güray Vural'la anlaşma sağladı.

Bordo mavili ekibin başkanı Muharrem Usta, İstanbul'da genç futbolcuyla görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede indirimi kabul eden Güray Vural'la her konuda anlaşan Başkan Usta genç sol bek oyuncusuna 3.5 yıllığına anlaştı.

Trabzonspor bu transfer karşılık Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'yu Akhisar Belediyespor'a verdi.

guray-vural-kimdir.jpg

GÜRAY VURAL KİMDİR

Güray Vural (d. 11 Haziran 1988, Afyonkarahisar), Türk futbolcu. 
 
Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıktan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı. Süper Lig'de 7 Mart 2010'da oynanan Manisaspor maçının 8. dakikasında ayağının kırılması sonucu oyundan çıkan Güray, tam 1.5 yıl futboldan uzak kaldı. TFF 1. Lig'de 9 Eylül 2011'de oynanan Göztepe maçıyla tekrar sahalara dönüş yaptı.
 
Akhisar Belediyespor
 
2012 yılında Akhisar'a transfer olan Güray, Süper lig'in 1. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçın 90+1. dakikasında Akhisar'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ayrıca bu gol 2012-13 sezonunun ilk golü oldu. 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında attığı gol Türkiye'de yılın golü seçilmiştir. 2015 yılında takım kaptanlığına gelen Güray Akhisarın Süper Ligde 100 maç barajını geçen ilk futbolcu olup. Mevcut durumda çıktığı 102 süper lig maçıyla Akhisar Belediyespor'un Süper Ligde en fazla forma giyen oyuncusudur.
 
Millî takım kariyeri
5 kez Türkiye U-21 Millî Takımına çağrılan Güray Vural, 5 kez de Türkiye U-21 Millî Takımı formasını giydi ve bu karşılaşmalarda bir gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor