Usta'dan 50 milyon TL'lik operasyon

Başkan Usta bizzat kendisinin yönettiği "iyileştirme" operasyonuyla 2 günde kulübün yaklaşık 50 milyon tl'sini kurtardı.   Geçmişe dönük borçlarından dolayı bazı futbolcuları serbest kalma noktasına gelen bordo-mavililerde başkan Muharrem Usta tüm oyuncul

Usta'dan 50 milyon TL'lik operasyon
Başkan Usta bizzat kendisinin yönettiği "iyileştirme" operasyonuyla 2 günde kulübün yaklaşık 50 milyon tl'sini kurtardı.
 
Geçmişe dönük borçlarından dolayı bazı futbolcuları serbest kalma noktasına gelen bordo-mavililerde başkan Muharrem Usta tüm oyuncularla tek tek masaya oturarak hem oyuncuların serbest kalmasına engelledi hem de futbolcuların sözleşmelerini revize etti.
 
Geçmişe dönük alacakları nedeniyle bugün 17.00 itibariyle serbest kalacak olan Soner Aydoğdu başkan Usta'nın teklifine evet diyerek son anda kulüpte kaldı. Mehmet Ekici, Özer Hurmacı ve Onur Recep Kıvrak gibi yıldız oyuncular dahil tüm oyunculardan geçmişe dönük alacaklarından belli bir miktar feragat talep eden başkan Usta kendileriyle yapılan sözleşmeleri de çok astronomik bulduğunu belirterek bu rakamların aşağıya çekilmesini talep etti. 
 
Oyuncuların tümü yönetimin geşmişe dönük toplu ödeme ve geleceğe dönük garantileri çerçevesinde yönetimin bu talebine evet diyerek yeni sözleşmeleri ve borç yapılandırmasını imzaladılar.(sporx)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor