"UEFA'nın kararı yanlıştır"

Trabzonspor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü hakkında UEFA’ya yaptığı şikayetin reddedilmesinin gerekçeli kararı Bordo mavili kulübe ulaştı.Bordo mavili kulüp dün gece saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama il

"UEFA'nın kararı yanlıştır"

Trabzonspor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü hakkında UEFA’ya yaptığı şikayetin reddedilmesinin gerekçeli kararı Bordo mavili kulübe ulaştı.

Bordo mavili kulüp dün gece saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile 2010-2011 sezonunda, Fenerbahçe Kulübü tarafından şike yapılmasına rağmen Türkiye içinde gerekli cezaların verilmemesi, Trabzonspor Kulübü'nün haklarının iade edilmemesi nedeni ile Fenerbahçe Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında UEFA'ya yapmış oldukları şikayetin reddi ile ilgili olarak UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’nun gerekçeli kararın kulübe ulaştığını ve süresi içinde UEFA temyiz kuruluna müracaat edileceği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Trabzonspor Hukuk Kurulu Avukatlarından Hakan Orhan Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Orhan kararın yanış olduğunu belirterek, “İtiraz dilekçesini İsviçre’deki avukatımız UEFA temyiz kuruluna verecek. Daha sonra temyiz kurulunun kararını bekleyeceğiz. Biz UEFA Disiplin Kurulu kararına itiraz ediyoruz. Yanlıştır bozulması gerekir diyoruz. Temyiz kuruluna dilekçemizi gönderiyoruz. Teknik olarak yaptığımız itiraz ya kabul edilir ya da reddedilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor