TS'nin Avrupa yarışı kızıştı!

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikten sonra şampiyonluk umutlarını da kaybeden Trabzonspor, tüm konsantrasyonunu Avrupa kupalarına katılacak sıralamayı elde etmeye verdi.Bu hedef doğrultusunda maç kaybetme kredisini bitiren bordo-mavi

TS'nin Avrupa yarışı kızıştı!

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikten sonra şampiyonluk umutlarını da kaybeden Trabzonspor, tüm konsantrasyonunu Avrupa kupalarına katılacak sıralamayı elde etmeye verdi.

Bu hedef doğrultusunda maç kaybetme kredisini bitiren bordo-mavililer, İstanbul Başakşehir ve Bursaspor ile girdiği kıyasıya mücadelede Gençlerbirliği karşısında elde ettiği beraberlikle 4.'lük koltuğunu da averajla rakiplerine bıraktı. 47 puanı bulunan 3 takım Avrupa bileti almak için son haftaya kadar yarışın içinde olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor