Trabzonspor’un yıldızının hedefi Fenerbahçe! Eski günlerine…

Trabzonspor’un yıldızı Pepe Fenerbahçe maçını bekliyor.

Trabzonspor’un yıldızının hedefi Fenerbahçe! Eski günlerine…

Trabzonspor'un flaş transferi Nicolas Pepe, ilk 8 haftada sakatlık problemi nedeniyle sahada olamadı. Ancak 28 yaşındaki bu yıldız oyuncu, milli ara döneminde toparlandı ve Papara Park'ta Alanyaspor karşılaşmasının son anlarında oyuna dahil oldu. Uzatmalarla birlikte yaklaşık 10 dakika sahada kalan Pepe, her topa müdahale ettiğinde tribünleri heyecanlandırdı ve kalitesiyle öne çıktı.

Arsenal'den transfer edilen Pepe, pazar günü İstanbul'da oynanacak Karagümrük maçında daha fazla süre alacak. Kendini iyi hissettiğini ifade eden ve taraftarın desteğine karşılık vermek istediğini söyleyen Pepe ile teknik direktör Abdullah Avcı sürekli özel görüşmeler yapıyor. Avcı, "Pepe çok özel bir oyuncu, maç kazandıracak bir yetenek" diyerek yıldız hücumcuya büyük güven duyuyor.

Pepe'nin asıl hedefi ise Fenerbahçe maçı gibi görünüyor. Trabzonspor, Karagümrük maçının ardından ligin 12. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibiyle karşılaşacak. Fildişili futbolcu, bu mücadelede ilk 11'de sahada olmayı amaçlıyor. Arsenal, 2019 yılında Pepe için 80 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödedi, ve şimdi Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla tekrar parlayarak eski günlerine dönmek istiyor.

Alanyaspor maçında, fiziksel olarak eksik olmasına rağmen Pepe, yaklaşık 10 dakika süreyle sahada kalırken, her topa müdahale ettiğinde rakiplerine zor anlar yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler