Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet bir ilki başardı!

Trabzonspor’un yıldız ismi Trezeguet 4 maçta bir ilki başardı.

Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet bir ilki başardı!

Hatayspor ve Pendik'in ardından şimdi de Adana Demirspor'u mağlup eden Trabzonspor, üst üste 3. galibiyetini aldı ve bu süreçte kalesinde gol görmedi. Mısırlı yıldızlarından Trezeguet ise bu galibiyetlerde önemli bir rol oynadı ve bir ilki başardı.

Trezeguet'in dikkat çeken performansı devam ediyor. Afrika Kupası'ndan döndükten sonra hücum hattında etkili olan Trezeguet, gol serisini sürdürüyor. Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Hatay, Pendik ve Adana Demirspor maçlarında fileleri havalandıran Mısırlı yıldız, Türkiye kariyerinde ilk kez 4 maçlık gol atma serisi yakaladı. Trezeguet, golün yanı sıra önemli pozisyonlara da girdi ancak bunları gole çeviremedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri, Trabzonspor Haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler