Trabzonspor'un yıldızı Meunier ilk peşinde!

Trabzonspor'un yeni yıldızı Meunier, Pendikspor maçında ile bir ilke imza atmak istiyor.

Trabzonspor'un yıldızı Meunier ilk peşinde!

Trabzonspor'un ara transfer dönemindeki tek takviyesi Thomas Meunier bir ilk peşinde...

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda oynanan Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında giren ve 90+6'da Eren'e enfes bir orta yaparak çeyrek final kapısını ardına kadar açan 32 yaşındaki sağ bek, ligde de Hatayspor karşısında da muhteşem ortasıyla Trezeguet'ye asist yaptı.

Üst üste iki asist yaparak Trabzonspor kariyerinde harika bir başlangıca imza atan Belçikalı savunmacı, Pendikspor ile pazar günü oynanacak Trendyol Süper Lig maçında bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

BORUSSİA DORTMUND FORMASIYLA BAŞARAMADI

Borussia Dortmund formasını giydiği 2020-21 sezonunun ardından ilk kez üst üste iki asist yapan Meunier, bu başarısını daha da geliştirmek istiyor.

O dönem Bundesliga'da Dortmund ile Bayer Leverkusen ve Union Berlin sınavlarında gol pası veren 1.91 boyundaki yıldız, bir asiste daha imza atarak kariyerinde ilk kez üç maç üst üste asist yapmak istiyor. Daha önce forma giydiği kulüplerde böyle bir başarıya imza atamayan Meunier, bordomavili forma altında Pendikspor karşısında asist katkısı vererek kendi adına bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler