Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Can Aydın Trabzon'da!

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı genç sağ bek Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un, Schalke 04'ten anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mehmet Can Aydın, Trabzon'a geldi.

Trabzon'a gelen Mehmet Can Aydın'ın, yarın gün içinde sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Can Aydın Trabzon'da!

MEHMET CAN AYDIN: "BÜYÜK GURUR VERİYOR..."

Trabzon'a gelen Mehmet Can Aydın, “Burada olmaktan çok mutluyum. Böyle önemli bir kulüpte oluyor olmak bana büyük bir gurur veriyor” ifadelerini kullandı.

MEHMET CAN AYDIN KİMDİR?

9 Şubat 2002 tarihinde Almanya'nın Würselen kentinde dünyaya gelen Mehmet Can Aydın, futbol kariyerine VfL Übach-Boscheln altyapısında başladı.

2010-2014 yılları arasında Borussia Mönchengladbach altyapısında forma giydikten sonra Schalke 04 altyapısına transfer oldu.

Sağ bek bölgesinin yanı sıra sol bek ve orta alanda da görev yapabilen 21 yaşındaki futbolcu, 2021 yılında Schalke 04'te kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesine imza attı.

Mehmet Can Aydın, Alman ekibinde bu zaman dek 43 resmi maçta forma giyerken 1 gol kaydetti ve 1 asist yaptı.

Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Can Aydın Trabzon'da!

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler