Trabzonspor'un Rizespor mağlubiyetini o sözlerle değerlendirdi! "Zor günler bekliyor"

Trabzonspor'un evinde Rizespor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı spor yazarları değerlendirdi.

Trabzonspor'un Rizespor mağlubiyetini o sözlerle değerlendirdi! "Zor günler bekliyor"

Trabzonspor, Papara Park'ta Rizespor'u konuk etti.

Karşılaşma Rizespor'un 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlanırken bordo mavili takımın bulduğu iki gol yeterli olmadı.

Maçın ardından spor yazarları bordo mavili takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Spor yazarı Olcay Çakır, Trabzonspor'un performansını değerlendirdi.

Çakır'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

İşlerin kötü gideceğine dair emareler hazırlık maçlarında net şekilde görülmüştü. Tedbir almak için bu takıma büyük transferler gerekiyordu. Takımın kalitesi hayli düşmüş, lig için yetersiz hale gelmişti. Antalyaspor maçında alınan galibiyet günü kurtarmış ancak kaygıları azaltmak bir tarafa artırmıştı bile. Acilen transferlerin tamamlanması gerekiyordu. Transferler yapılıyordu yapılmasına ancak nitelikli tek isim Orsiç’ti. O da sakatlanmıştı.

Gidenlerin yerini dolduracak düzeyde transfer gelmedi. Gelenler gidenleri aratmanın da ötesine geçmişti. Petkoviç konusu bile taraftarların gerilme nedeniydi. Tüm bunlar yaşanırken Bjelica umut dağıtan açıklamalar yaparken uygulamalarıyla ilk önce yönetimi değil beni sorgulayın mesajı verir gibiydi adeta.

Takımıyla idman yapan o ama vitrin maçlarda izleyici de her şeyi görüyor pekala. Galatasaray maçında Umut Bozok’u kullanıp, alamadığı verimi Rizespor önünde taraftarının önünde almaya çalışarak tarihi hatalarından birini daha yaptı. Ülke futbol iklimine hayli uzak olması normal, henüz öğrenememiş olması ise kredisini tüketiyor anlamı taşıyor.

İlhan Palut’la adeta; onunla iyi işler yapan Konyaspor’un ilk halleri gibi sahne alan Rizespor’un iştahlı 2 haftalık performansı da iyi analiz edilememişti. Umut Bozok sahada. Benkoviç sahada. Ama Abdülkadir kenarda. Enis Destan kenarda. Denswil kenarda. Trabzonspor’da her olumsuzluğa rağmen mevcutlarla çözüm üretme makamı da sınıfta kaldı dün akşam. Bu oyun, bu kadro, bu transfer politikası değişmezse Trabzonspor’u zor günler bekliyor. Bizden söylemesi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler