Trabzonspor'un o kurulu yetkisiz

Trabzonspor camiasında Yargıtay’ın vereceği karar merak ile beklenirken Sicil Kurulunun atamasını yapan Divan Başkanlık Kurulunun böyle bir atama yapma yetkisinin bulunmadığı belirtildi.Bordo-Mavili takımın yürürlükteki tüzüğünün bazı maddeleri medeni yas

Trabzonspor'un o kurulu yetkisiz

Trabzonspor camiasında Yargıtay’ın vereceği karar merak ile beklenirken Sicil Kurulunun atamasını yapan Divan Başkanlık Kurulunun böyle bir atama yapma yetkisinin bulunmadığı belirtildi.

Bordo-Mavili takımın yürürlükteki tüzüğünün bazı maddeleri medeni yasa ile örtüşmediği öğrenildi.

Trabzon il Dernekler Müdürlüğünün, Trabzonspor kulübüne bildirdiği bu örtüşmeyen madde ve fıkralardan birinin de 66/g fıkrası olduğu ifade edilirken, buna rağmen Divan Başkanlık Kurulu bu 66/g fıkrasındaki yetkiyi kullanarak istifa etmiş, Sicil Kurulu üyeliklerine atama yapıldığı belirtildi.

Bu atamayı Yönetim Kurulu tanımadığı ifade ediliyor. Zaten tanısa da çok bir şeyin değişmeyeceği belirtildi. Zira boşalan Sicil Kurulunun yerine atanan isimleri İl Dernekler Kuruluna bildirme zorunluluğu olduğundan, İl Dernekler Müdürlüğü, aykırı dediği 66/g fıkrasına göre bu duruma nasıl onay vereceği merakla bekleniyor.

Tuncay Lakot - Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor