Trabzonspor'un gündemindeki Liverpool'lu

Trabzonspor'da "kadroda revizyon yapabiliriz" diyen Başkan Muharrem Usta'nın gelecek yılların planlamasını doğrultusunda genç isimler için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.   Bu çerçevede genç yetenekleri her zaman aklında bulunduran Başkan Usta'nın öze

Trabzonspor'un gündemindeki Liverpool'lu
Trabzonspor'da "kadroda revizyon yapabiliriz" diyen Başkan Muharrem Usta'nın gelecek yılların planlamasını doğrultusunda genç isimler için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
 
Bu çerçevede genç yetenekleri her zaman aklında bulunduran Başkan Usta'nın özellikle bonservisi Liverpool'da bulunan Trabzonlu ve Trabzonsporlu Samed Yeşil'in durumunu sordurduğu ortaya çıktı.
 
Kiralık olarak İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen ve kendisiyle daha önce bir çok kez ilgilenen Trabzonspor için konuşan genç golcü "Trabzonspor'dan 4 yıldır teklif alıyorum ama transfer bir türlü gerçekleşmedi. Yeni yönetim de menajerim ile irtibata geçti. Takımımın 50. yıl şampiyonluğu mücadelesinde katkıda bulunmak isterim. Her şeyin hayırlısı" ifadelerini kullandı.
 
1994 doğumlu Samed Yeşil, bu sezon Luzern formasıyla çıktığı 9 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı. Gurbetçi futbolcu oynadığı takımda da 61 numaralı formayı giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor