Trabzonspor'un golcüsü Enis Destan kariyerinde bir ilk yaşadı

Trabzonspor, genç golcüsü Enis Destan'ın performansı ile karşılaşmayı kazandı.

Trabzonspor'un golcüsü Enis Destan kariyerinde bir ilk yaşadı

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında dış sahada Kayserispor ile mücadele etti. Karşılaşmanın kritik anlarında sahneye çıkan Enis Destan, takımını 1-0 öne geçiren kafa golüyle dikkat çekti. Bu gol, genç yıldızın Süper Lig kariyerinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Aynı maçta bir gol atan ve bir golün asistini yapan Destan, bu başarısıyla 2018'den bu yana ilk kez gerçekleşen bir başka ilke de imza attı.

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadelede, Trabzonspor, Destan ve Pepe'nin golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Özellikle sağ kanattan Visca'nın başlattığı atak, Thomas Meunier'in mükemmel ortası ve Destan'ın etkileyici kafa vuruşu, takımın galibiyetinde belirleyici oldu.

Destan, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol hem de asist yaparak kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Aralık 2018'den bu yana Trabzonspor adına Kayserispor ağlarını havalandıran ilk oyuncu olan Destan, performansıyla övgü toplamaya devam ediyor.

Maçın 73. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Umut Bozok'a bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor