Trabzonspor'un futbolculara borcu ne kadar?

Trabzonspor'da net borcun 397 Milyon 82 Bin 380 TL olarak belirlenmesinin ardından futbolculara olan borç da ortaya çıktı. Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Futbolculara olan vadesi geçmiş borç 45 Milyon TL olduğu öğrenildi. 31 Mayıs 2016'ya

Trabzonspor'un futbolculara borcu ne kadar?

Trabzonspor'da net borcun 397 Milyon 82 Bin 380 TL olarak belirlenmesinin ardından futbolculara olan borç da ortaya çıktı.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Futbolculara olan vadesi geçmiş borç 45 Milyon TL olduğu öğrenildi. 31 Mayıs 2016'ya kadar ödenmesi gereken olan futbolcu borçlarının ise 89 Milyon TL olduğu toplamda 134 Milyon TL futbolcu alacağı bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan hafta sonu gerçekleştirilecek olan kongrenin ardından göreve başlayacak olan yönetimin ilk iş gününde borçlar için toplam 60 Milyon TL'yi ödemesi gerektiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor