Trabzonspor'un eski yıldızı İspanya'yı sallıyor!

Trabzonspor'un eski yıldızı Sörloth, Villarreal'in Granada karşısında aldığı galibiyette yıldızlaştı.

Trabzonspor'un eski yıldızı İspanya'yı sallıyor!

2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen ve aynı sezonda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda gol krallığı elde eden Alexander Sörloth, Villarreal formasıyla da başarılı bir performansa imza atıyor.

Villarreal'in, LaLiga'nın 11. haftasında Granada'ya konuk olduğu ve sahadan 3-2 galip ayrıldığı mücadelede 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Barcelona, Cadiz, Almeira ve Vallecano maçlarını boş geçmeyip 4 maç üst üste gol atan 27 yaşındaki Norveçli yıldız, 4 maçlık gol suskunluğuna Granada deplasmanında son vermiş oldu.

Sezon başında Leipzig'den İspanyol ekibine 10 milyon Euro bedelle transfer olan Sörloth, 6 gol ve 1 asistlik katkı sağlamış durumda. Golcü oyuncunun, Villarreal ile Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler