Trabzonspor’un eski teknik direktörü yardıma hazır! “Yönetim isterse…”

Trabzonspor’da futbolculuk ve teknik direktörlük yapan Hüseyin Çimşir, yönetimin istemesi halinde transferde yardımcı olabileceğini ifade etti.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü yardıma hazır! “Yönetim isterse…”

Trabzonspor, gelecek sezona fırtına gibi başlamak istiyor.

Bu kapsamda bordo mavililerde teknik direktör Nenad Bjelica’nın verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor.

Trabzonspor’un eşli oyuncusu ve teknik direktörü Hüseyin Çimşir, bordo mavililerin transferde nasıl bir yol izlemesi gerektiğini aktararak tüm kulüpler için öneride bulundu.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü yardıma hazır! “Yönetim isterse…”

'Trabzonspor Yönetimi isterse...'
Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve oyuncusu Hüseyin Çimşir, Lig Radyo’ya konuştu. Hüseyin Çimşir “Oyuncu takibine devam ediyorum.

Fırsat transferi olabilecek, potansiyelli isimler her zaman var. Trabzonspor Yönetimi istesin, seve seve kendileriyle paylaşırım. Kulübümden de hiçbir şey beklemem” dedi.

Çimşir, “Sadece Trabzonspor’un değil, tüm kulüplerimizin artık transferde strateji değiştirmesi lazım. Az maliyetli ancak gelecek vadeden oyunculara yönelim olmalı.

Borçlar ortada, gelirler ortada. Hem verim alınabilecek hem de sonraki satışından para kazanılacak isimler tercih edilmeli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler