Trabzonspor’un eski futbolcusundan Abdullah Avcı’ya eleştiri “Hocam ne yapıyorsun?”

Trabzonspor’un Adana Demirspor galibiyeti sonrasında Abdullah Avcı’ya eleştiri geldi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 28. Haftasında evinde Adana Demirspor’u ağırladı.

Bordo mavililer karşılaşmanın 21. Dakikasında Trezeguet’in ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti ve maç bu skor ile tamamlandı.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın 63. Dakikasında Afrika Kupası’ndan dönen iki oyuncusu Onuachu ve Pepe’yi oyuna dahil etti.

Enis Destan’ın yerine Onuachu ve Visca’nin yerine Pepe’nin oyuna dahil olduğu değişiklik sonrasında Teknik Direktör Abdullah Avcı eleştirilerin odağı oldu.

Trabzonspor’un eski futbolcusu Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 canlı yayınında “Hocam ne yapıyorsun?” sözleri ile değişiklikleri eleştirdi.

haber61canli.jpg

Zıvalıoğlu” İkinci yarıdaki gerçekleşenleri görünce ilk yarıyı insan unutuyor. Bir anda maç ne olacak nereye gidecek diye sorduk. Hocam sen nasıl iki tane temposuz oyuncuyu, 1 aydır yatan oyuncunun ikisini aynı anda oyuna sokarsın. Bu iki oyuncuyu aynı anda oyuna koyduktan sonra ikinci yarıdaki oyundan başka bir şey çıkmaz. Bu dakikadan sonra rakip hoca 3’lüye döndü ve sana karşı iki net pozisyon buldu.

Hele bir kafa topu vardı Allah Muhafaza, o gol olsa ikiyi de yiyebilirdik. Onuachu ve Pepe’yi aynı anda oyuna koymanın mantığı nedir? Yedek kulübesinde var 6-7 kişi teknik ekip var. Bu nasıl yapılır? “Hocam ne yapıyorsun?” dedim ben değişiklik sırasında. Aralıklarla koysan bir şey diyemem. Enis Destan’ın oyundan alınıp yerine Onuachu’nun girmesi normal gibi gözüküyor ama aynı dakikada Visca’nın alınıp yerine Pepe’nin girmesi inanılmaz bir şey.

Şok oldum. İlk yarıyı unuttuk neredeyse. Sürekli pozisyona giren bir takım gitti. Galiba seyirciyi hareketlendirmek için yaptı bu değişikliği. Çok enteresan bir ikinci yarı oldu, çok enteresan bir değişiklik geldi Abdullah Avcı’dan. Anlamak çok zor.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler