Trabzonspor'un eski futbolcusundan sert sözler! "Kadrosu ne kadar eksik olursa olsun..."

Abdullah Ercan, Trabzonspor'un Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcusundan sert sözler! "Kadrosu ne kadar eksik olursa olsun..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu.

Bordo mavili takımın eski futbolcularından Abdullah Ercan, Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyete dair değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Ercan'ın açıklamaları şu şekilde;

" Her takımın Afrika Kupası'na giden oyuncusu var..."

Böyle bir vurdumduymazlık olur mu? Bu futbolcular nasıl Trabzonspor formasını giyiyor? Seneye şampiyonluğa oynayacak kadroda hangi futbolcu Trabzonspor formasını giyebilir? Trabzonspor son 4 maçın 3'ünü kaybeder mi? Şimdi bahane neymiş, benim oyuncularım yok. Her takımın Afrika Kupası'na giden oyuncusu var. Yani mevcut Trabzonspor, Kasımpaşa'yı yenemez mi?

Aslında Trabzonspor maça çok kötü başlamadı, oyuna hakim başladı. Rakibin sadece tek planı vardı, kaptıkları topu hızlı şekilde karşı tarafa taşımayı düşündüler. Trabzonspor kaliteli bir oyun oynamadı ama ilk yarıda maçı kopartabilirdi.

"Kasımpaşa savunmasında 2 tane 2006 doğumlu futbolcu vardı"

Trabzonspor altyapısında eğer Fernandez kadar oynayacak bir oyuncu yoksa kapatsınlar orayı. Kasımpaşa'nın savunma tandeminde 2 tane 2006 doğumlu oyuncu vardı.

Elbette eksikler var ancak bunun üzerinden algı da yapmayalım. Her takım eksik. Trabzonspor'un ilk 11 değerine bakalım, Kasımpaşa'nın ilk 11 değerine bakalım. Bu oyuncularla da bir oyun oynamaz mı? Biz hep Trabzonspor'dan "Mümkün olduğu kadar maç kazanalım, hiçbir oyun planımız olmasın" diye mi beklentimiz olacak.

"Trabzonspor 1-0 öndeyken 2 ve 3. golü arar"

Anadolu'da biraz kıpırdayan her futbolcu Trabzonspor'da mı oynar? Trabzonspor 3 sezon öncesinin şampiyonu. Büyük bir takım 1-0 öne geçtikten sonra 2 ve 3. golü arar. Kadrosu ne kadar eksik olursa olsun; Trabzonspor 1-0 öndeyken 2 ve 3. golü arar. Büyük takım oyuncularını buradan ayırt edersin.

Trabzonspor'un yediği golden önce topun tamamı taç çizgisinden dışarı çıktı. Öte yandan Trabzonspor aleyhine verilen penaltı kararı doğruydu.

"Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor'a vereceği çok bir şey kalmamıştı"

Abdülkadir Ömür ve Trabzonspor için ayrılık en hayırlısı. Abdülkadir Ömür bu saatten sonra Trabzonspor'a çok faydalı olamazdı. Altyapıdan yetişmiş bir oyuncuydu ve bunun bir karşılığı olmazdı. Belki Türkiye'den daha yüksek teklif de vardı ancak oyuncu burada kendisini rahat hissedemeyeceği için yurt dışına gitmeyi düşündü. Trabzonspor'a vereceği çok bir şey kalmamıştı. İnşallah kendisini geliştirir ve Milli Takım kadrosunun içinde yer alır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler