Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş sözler! "Bu tehlikeli bir durum..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Alanyaspor mağlubiyetini yorumladı.

Trabzonspor, Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

Bordo mavili ekibin eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun değerlendirmeleri şu şekilde;

Trabzonspor son 3-4 haftada ne yaptı, önce ona bakmak lazım. Alanyaspor maçında yenen ilk gol pozisyonuna bakınca, Trabzonspor'un son 4 maçtaki oyun kurgusu ile arasında dağlar kadar fark var. Trabzonspor tel tel döküldü.

Trabzonspor, Alanyaspor'a karşı her yönüyle iyi hazırlanamamış. Bu sonuç kaçınılmaz. Ya da içeride farklı bir problem var ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Trabzonspor maça iyi hazırlanamamış. Bu tehlikeli bir durum.

Maç sırasında not aldım. Hücum ve savunma oyuncularını orta saha oyuncular teşvik eder. Bu oyuncuların daha iyi pozisyonda pas almalarını sağlayan, orta saha oyuncularıdır. Orta sahanı bu kadar geniş ve açık tutarsan, bu tür sorunlar yaşarsın.

Önceki 3 maçlık galibiyetlere bakalım. Trabzonspor iyi ya da kötü oynasın ama orta sahada çabuk oynayan ve birbiri sırtını kovalayan futbolcu grubu vardı. Alanyaspor maçında gördüklerimizi o maçlarda görmemiştik. Bu kadar silik bir orta sahayı son 3 maçta görmemiştik.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor