Trabzonspor'un eski antrenörü Galatasaray'ın şifrelerini verdi!

Trabzonspor'un eski antrenörü Hamdi Zıvalıoğlu, Galatasaray'a dair analizlerde bulundu.

Trabzonspor'un eski antrenörü Galatasaray'ın şifrelerini verdi!

Trabzonspor, Trenyol Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde bu akşam 21.45'te Rams Park'ta Galatasaray'a konuk olacak.

Bordo mavili takımın eski antrenörlerinden ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Galatasaray'a dair analizlerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun Trabzonspor'un rakibi Galatasaray'a dair değerlendirmeleri şekilde;

Galatasaray takımı ilk dakikalardan itibaren baskı kuracak. Ne kadar sürecek? Oyun çok durmazsa 15-20 dakika sürecek. Trabzonspor o arada gol yemezse maça ortak olacak.

Galatasaray'da önlem alınacak oyuncular kim? İcardi iyi bir santrfor. Kerem'e dikkat etmek gerek. Defansın dengesini topsuz koşularla bozan bir oyuncu. O zaman İcardi çok daha rahat pozisyon alıyor. Kerem'e önlem almak gerek.

Galatasaray topu ön bölgeye nasıl ulaştıracak? Mertens ile. Mertens'i bir şekilde kapatmak, topla fazla buluşmasını engellemek gerek. Eren'in de Barış'ı iyi kapatması gerek. Ama Galatasaray'da bütün oyuncuları harekete geçiren iki isim var; Kerem ve Mertens. Bunlara kesinlikle dikkat etmek gerek.

zivalioglu-gsnin-siflerini-verdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler