Trabzonspor'un Avrupa sıralaması belli oldu! Sıralama moral bozdu

Trabzonspor'un Avrupa'dakş sıralaması moralleri bozdu.

Trabzonspor'un Avrupa sıralaması belli oldu! Sıralama moral bozdu

UEFA'nın en son güncellemesiyle Avrupa futbol kulüplerinin sıralaması açıklandı. Bu güncelleme, İngiltere Premier League'den Manchester City'nin zirveyi aldığını gösteriyor. Almanya'nın Bayern Münih ekibi ikinci, İspanya'nın devi Real Madrid ise üçüncü sırada yer alıyor.

Fransa'dan Paris Saint-Germain, dördüncü pozisyonu kaparken, İngiltere'nin Liverpool takımı beşinci sıraya yükseldi. Türkiye'den üç kulüp ilk 100'e girmeyi başardı. Bunlar arasında, Trendyol Süper Lig'den Fenerbahçe 56. sıra ile en yüksek konumda bulunuyor. Galatasaray 60. sırada iken, Rams Başakşehir 62. sırayı aldı.

EMS Yapı Sivasspor 102. sırada listeye giriş yaparken, Beşiktaş 123. pozisyonda kendine yer buldu. Trabzonspor 129. sıraya yerleşirken, Yukatel Adana Demirspor 179. sıra ile listeye dahil olan diğer Türk takımı oldu. Bu güncelleme, Avrupa futbolundaki güç dengelerini yansıtarak, kulüplerin mevcut durumlarını gözler önüne seriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor