Trabzonspor'u yıldızı paylaşılamıyor

Gine-Bissau, Trabzonspor’un yeni transferi için milli takım daveti yaptı Ama 23 yaşındaki ön liberonun menajeri Benhaim, “Tercihi Fransa” dedi.

Trabzonspor'u yıldızı paylaşılamıyor

Trabzonspor'unyeni transferi Mendy'nin Afrika Kupası yaklaşırken tercih edeceği milli takım konusu konuşulmaya başlandı. Gine-Bissau asıllı Fransız yıldız için Afrika ekibi girişimlerine davet ediyor. 23 yaşındaki ön liberoya daha önce birçok kez teklif yapan Gine-Bissau beklediği geri dönüşü alamadı.

Oyuncunun menajeri Benhaim, "Mendy'nin tercihi şimdilik Fransa. Her yıl bu söylentiler çıkıyor, şimdi de Afrika Kupası yılı var. Gine onu istiyor ama bunu düşünmenin zamanı değil. Trabzonspor'a ve performansına odaklanmış durumda" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler