Trabzonsporlu minik Melis ve Uğurcan Çakır'ın Aynı duygusu aynı gururu

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, minik taraftar Melis ile görüntülü konuştu.

Bir ilkokulda sınıf öğretmeninin futbol takım tercihlerine göre öğrencileri ayırma deneyi, beklenmedik bir sonuçla sona erdi.

Öğrenciler, Fenerbahçe ve Galatasaray tercihlerini belirlerken saflarını seçerken, Melis adında bir öğrenci ortada kaldı. Öğretmeni Melis'e hangi takımı tutuğunu sordu. Melis Trabzonspor, cevabını verdi ve bu anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

Trabzonspor kulübü, bu ilgi çekici ana özel resmi sosyal medya hesabından bir video yayınladı. "Aynı duygu, aynı gurur" başlıklı videoda, minik Trabzonspor taraftarı Melis'in takımın kaptanı Uğurcan Çakır ile konuştuğu anlar paylaşıldı. Çakır, videoda kendisinin de okulunda tek Trabzonsporlu olduğunu belirterek, Melis ile benzer duyguları paylaştığını ifade etti. Ayrıca, küçük taraftara imzalı bir forma gönderdiğini belitti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor