Trabzonspor'dan Portekiz'e...

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan transfer ettiği ancak beklentileri karşılayamayan Douglas'ın Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un talip olduğu iddiaları güçlenmeye başladı.   Portekiz basınında çıkan haberlerde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak

Trabzonspor'dan Portekiz'e...
Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan transfer ettiği ancak beklentileri karşılayamayan Douglas'ın Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un talip olduğu iddiaları güçlenmeye başladı.
 
Portekiz basınında çıkan haberlerde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Lizbon'un kadrosunu güçlendirmek için Trabzonsporlu Douglas'ın peşinde olduğu yazıldı. Daha önce de Portekiz ekibinin Douglas'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilirken bu kez gerekli maddi kaynağın Şampiyonlar Ligi'nden gelecek olması sebebiyle  bu kez transferin bitirileceği öne sürüldü. Ancak bordo mavili takımda aldığı ücretin bu transferde sıkıntı yaratabileceği belirtildi.
 
Trabzonspor'un sezon başında 1.5 Milyon bonservis bedeliyle transfer ettiği Douglas bu sezon toplam 16 maça çıktı. Ayrıca defans oyuncusu bordo mavililerde yıllık 1 Milyon 550 Bin Euro garanti ücret kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor