Trabzonspor'dan Galatasaray'a Uğurcan Çakır göndermesi mi? Sosyal medya bununla çalkalandı

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır paylaşımı Galatasaray'a gönderme olarak algılandı.

Trabzonspor , sosyal medya hesabından kalecisi Uğurcan Çakır'ın forma imzaladığı görüntüleri yayınladı. Bu paylaşım Uğurcan'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a gönderme olarak yorumlandı.

Bordo-mavililer, kaptanı Uğurcan Çakır için bir paylaşımda bulundu.

"İmzalı formamı TS Club'tan alabilirsiniz"

Süper Lig ekibinin paylaştığı videoda Uğurcan Çakır, bir Trabzonspor forması imzalarken, milli eldivenin sözleri dikkat çekti. Uğurcan, söz konusu videoda, "İmzalı formamı TS Club'tan alabilirsiniz" sözlerini kullandı.

27 yaşındaki file bekçisi için yapılan bu paylaşım sosyal medyada Galatasaray'a gönderme olarak yorumlandı.

ugurcan-cakir.jpg

"Kulübümüz ne derse o olur"

Öte yandan Uğurcan Çakır, geçtiğimiz günlerde transfer için gelen soru karşısında, şu yanıtı vermişti:

Avrupa'dan teklifler aldığım dönemler oldu, bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu. Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum. Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa... Kulübümüz ne derse o olur.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Uğurcan Çakır'ı kesinlikle Türkiye'den bir takıma göndermeyi düşünmediğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler