Trabzonspor'dan bakan Uraloğlu'na ziyaret

Trabzonspor yönetimi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Trabzonspor'dan bakan Uraloğlu'na ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti. Trabzonlu Bakan Uraloğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Trabzonsporlu yöneticiler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, futbol ve sporun gelişimiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

BAKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Bakan Uraloğlu ile ilgili paylaşım yaptı. Kafkas, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Çok Kıymetli Dostum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na nazik misafirperverliği için teşekkür ederim. Uzmanlık alanındaki yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler