Trabzonspor’da yokluğu çok hissedilmişti! Yıldız isim geri dönüyor

Trabzonspor’da kart cezalısı olan yıldız isim formasına kavuşuyor.

Trabzonspor’da yokluğu çok hissedilmişti! Yıldız isim geri dönüyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında Pendikspor karşılaşmasında büyük bir kayıp yaşamıştı.

Göz dolduran performansıyla dikkatleri üzerine çeken Batista Mendy, maç sırasında ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart görmüştü.

Trabzonspor Kulübü, bu cezanın kaldırılması için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) başvuruda bulundu, ancak istedikleri sonuca ulaşamadı. Neyse ki, Mendy'nin cezası sona erdi ve Alanyaspor maçında forma giyebilecek.

TRABZONSPOR'DA MENDY GERİ DÖNÜYOR

2023/09/09/mendy-ilk-antrenmanina-cikti-2.jpg

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, 23 Ekim Pazartesi günü Corendon Alanyaspor'u evinde ağırlayacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor için bir başlangıç olacak.

Bordo-mavili takımda Mendy'nin dönüşü büyük bir heyecanla bekleniyor. Trabzonspor forması altında gösterdiği etkileyici performansla gündeme gelen Mendy, artık cezasını tamamladı. Bu nedenle, Mendy'nin Alanyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler