Trabzonspor'da Usta'dan taviz yok

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta mali disiplin gereği bu sezon 10 Milyon Euro'luk transfer bütçesinin kesinlikle aşılmayacağını söyledi.   Bordo-mavili takımın Başkanı Muharrem Usta, yeni sezon yapılanmasında bütçe disiplininden ne pahasına olursa olsun

Trabzonspor'da Usta'dan taviz yok
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta mali disiplin gereği bu sezon 10 Milyon Euro'luk transfer bütçesinin kesinlikle aşılmayacağını söyledi.
 
Bordo-mavili takımın Başkanı Muharrem Usta, yeni sezon yapılanmasında bütçe disiplininden ne pahasına olursa olsun taviz vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi. 10 milyon euro'luk bir transfer bütçeleri olduğunun altını çizen Usta, "Ersun hoca da bunu biliyor. O nedenle UEFA ile çizdiğimiz bütçe disiplininden taviz vermeden yolumuzda yürümek istiyoruz. Çünkü taviz verirsek yanarız" diye konuştu.
 
Gurur duyulacak takım
Başkan Usta, takıma direkt katkı sağlayacak ve gelecek vadeden 7-8 transfer yapacaklarını da yinelerken, "Trabzonspor'un 50. yılında şampiyonluk yürüyüşünü yapabilecek bir ekip ortaya çıkartmak için çalışıyoruz. Taraftarımız ve camiamız bu süreçte bize inansın ve destek olsun. Hep birlikte gurur duyulan bir takımı izleyeceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor