Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan flaş sözler! "Dünyanın her yerinde..."

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan flaş sözler! "Dünyanın her yerinde..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Bordo mavili takımda Uğurcan Çakır maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

İlk yarı bizim için kayıptı. İstediğimizi sahada uygulayamadık. Soyunma odasında da konuştuk. Hocalarımız çalıştıklarımızı hatırlattı. 2. Yarı oyunun hakimi bizdik. 2-2’yi de yakaladık. Ama buradan mağlubiyetle ayrıldık.

200’e yakın Süper Lig’e yakın maç oynadım. Hakemlerle ilgili konuşmadım. Halil Umut Meler ligin en iyi hakemlerinden biri ama Umut Bozok’a yapılan net fauldü. O pozisyon gol oldu. Dünyanın her yerinde faul olduğunu düşünüyorum.

100. dakikaya kadar çok iyi mücadele ettik. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Mağlup olmak biraz canımızı açıkça sıktı. Maç sonu oluşan görüntüleri tasvip etmiyoruz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler