Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıkladı! "Hiçbir zaman şüphe duymadım"

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıkladı! "Hiçbir zaman şüphe duymadım"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Uğurcan Çakır'ın açıklamaları şu şekilde;

Asrın felaketi olalı 1 seneyi geçti. Hatayspor, Hatay şehri, vatandaşlarımız, hakkın rahmetine kavuştu. Sonrasında hem Hatayspor hem Hatay şehri Volkan hocanın eşliğinde çok iyi toparlandılar.
Çok zor şeyler yaşandı. Geçmiş olsun demek istiyorum.

Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik. Çalıştıklarımızın hepsini sahada gördüm ve oyundan zevk aldım. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. 4 maçtır kaybediyorduk. Kupa maçı çok zorlandık. Bizim için sıkıntılı bir geçiş dönemi oldu. Taraftarlarımız bizi destekledi. Bu galibiyeti ben onlara armağan ediyorum.

Çalıştıklarımızı uyguladık ve galip geldik. Hatayspor’u, Volkan hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Tüm oynayan arkadaşlarım en iyilerini yapmaya çalışıyor. Uyum sağlamak zor oluyor. Önünüzdeki oyuncular değişince uyum yakalamak zaman alıyor. Ama arkadaşlarımdan hiçbir zaman şüphe duymadım. Meunier de geldikten sonra bize 2 maçta çok yardımcı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler