Trabzonspor'da üçlü zirve

Trabzonspor'da Osmanlıspor yenilgisinin şoku sürerken bordo mavili takım bugün yaptığı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Trabzonspor'un antrenmanını İbrahim Hacıosmanoğlu da tesislere gelerek takip etti. Hacıosmanoğlu'nun, basında çıka

Trabzonspor'da üçlü zirve

Trabzonspor'da Osmanlıspor yenilgisinin şoku sürerken bordo mavili takım bugün yaptığı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor'un antrenmanını İbrahim Hacıosmanoğlu da tesislere gelerek takip etti. Hacıosmanoğlu'nun, basında çıkan ödeme krizi iddiaları nedeniyle oluşan olumsuz hava nedeniyle geldiği ve futbolcuları bu konuda rahatlatmayı hedeflediği öğrenildi. 

Hacıosmanoğlu ayrıca antrenman sonrası Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik direktör Şota ile biraraya geldi. Osmanlıspor maçındaki hezimetin konuşulduğu mini zirvede sorunun ne olduğu konusunda fikir alış verişinde bulunulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor