Trabzonspor'da Trezeguet'in Nwakaeme hedefi!

Trabzonspor'da Trezeguet, Alnayaspor maçında gol atarsa Nwakaeme'yi yakalayacak.

Trabzonspor'da Trezeguet'in Nwakaeme hedefi!

Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Trezeguet, takımının Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile yaptığı karşılaşmada turu getiren kritik golü kaydederek önemli bir başarıya imza attı.

Süper Lig'de ise Hatayspor, Pendik ve Adana Demirspor maçlarında kaydettiği birer gol ile kariyerinde Trabzonspor forması altında ilk kez üç maç üst üste gol atma başarısını gösterdi.

Trezeguet, bugün sahaya çıkacağı maçta da fileleri havalandırarak, Anthony Nwakaeme'nin Şubat-Mart 2022 döneminden bu yana üst üste dört karşılaşmada gol atan ilk Trabzonsporlu olmayı hedefliyor.

Trezeguet'nin bu performansı, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırırken, takımın da ligdeki konumunu güçlendirme adına önemli bir katkı sağlıyor. Mısırlı oyuncunun sergilediği performans, hem takımının gol yollarındaki etkinliğini artırıyor hem de bireysel olarak kariyerinin zirvesine ulaşmasının kapılarını aralıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler