Trabzonspor'da Süleyman Cebeci imzayı attı! "Bana bu şansı veren..."

Trabzonspor'da genç oyuncu Süleyman Cebeci ile sözleşme imzalandı.

Trabzonspor'da Süleyman Cebeci imzayı attı! "Bana bu şansı veren..."

Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Süleyman Cebeci ile yeniden sözleşme imzalandı.

Süleyman Cebeci, Asbaşkan Zeyyat Kafkas’ın katılımıyla düzenlenen törenle dört yıllık sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Kulübümüz altyapısı yetiştirdiği oyuncularla her zaman adından söz ettirmiştir. Süleyman da altyapımızdan çıkan önemli bir oyuncudur. Kendisi ile kulübümüzün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda yeni bir sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Süleyman’a başarılar diliyorum. Hem kendisi hem de kulübümüz adına çok çalışacağını ve başarılı olacağını ümit ediyorum”

Süleyman Cebeci ise kendisine duyulan güven nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Burası benim yuvam. Burada büyüdüm, burada olgunlaştım. Yeni sözleşme imzalamanın mutluluğu içerisindeyim. Bana tekrar bu şansı veren başta Başkanımız Ertuğrul Doğan’a, yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler