Trabzonspor'da sert toplantı! Bjelica fırtınası esti

Trabzonspor'da Bjelica futbolcular ile yaptığı toplantıda Hatayspor maçını değerlendirdi.

Trabzonspor'da sert toplantı! Bjelica fırtınası esti

2-0 öne geçtiği maçtan büyük bir hayal kırıklığıyla dönen Trabzonspor ara vermeden Pendik maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Nenad Bjelica, idman öncesinde oyuncularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı ve sert uyarılarda bulundu. Hırvat hoca, oyuncularına çok net bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Süper Lig'de oynadıkları Hatayspor maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen mücadeleden 3-2 yenik ayrılan Trabzonspor'da moraller bozuk.

Nenad Bjelica, Pendikspor hazırlıklarına ara vermeden başlayan futbolcularına sert uyarılarda bulunarak gerekli mesajı verdi.

Trabzonspor’un başına 18 Nisan 2023’te gelen Bjelica, 160 günü geride bıraktı. Söz konusu dönemde Karadeniz ekibiyle 14 maça çıkan Hırvat teknik adam, 14 maçta 7 galibiyet ve 7 mağlubiyet elde etti. 52 yaşındaki çalıştırıcının Trabzonspor’un başında henüz beraberliği bulunmazken, maç başına ise 1.50 puan ortalaması elde etti.

Öne geçtikten sonra 9 puan!

Fırtına, Nenad Bjelica yönetiminde geçtiğimiz sezon da öne geçtiği iki maçı kaybetmişti. Bordo-Mavililer, deplasmanda oynanan Sivasspor mücadelesinde ilk golü atan taraf olmasına rağmen 4-1’lik mağlubiyete engel olamadı. Yine geçtiğimiz sezon Konyaspor müsabakasında 1-0 önde olan Fırtına, maçı 2-1 kaybetmişti. Trabzonspor, Hatay sonucuyla Bjelica yönetiminde öne geçtiği 3 maçta tam 9 puan kaybetti.

Trabzonspor, Mersin’de oynadığı Hatay maçının şokunu üzerinden atmak için ara vermeden Pendik hazırlıklarına başladı. 2-0 öne geçtikten sonra sahadan 3-2 yenilgiyle ayrılarak taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Nenad Bjelica, sıcağı sıcağına çıkılan sabah antrenmanında oyuncularıyla sert bir toplantı yaptı. 2-0’dan sonra yaşanan düşüşün bugüne kadar yapılan çalışmalara hiç yakışmadığını vurgulayan Hırvat hoca, “Skor ne olursa olsun maç 90 dakika... Beşiktaş karşısında nasıl taktiğe ve oyun disiplinine sadık kaldıysak Hatay’da da bunu yapmalıydık. Bu bize bir ders olmalı, çünkü taraftarımızı fazlasıyla üzdük. Bunu telafi etmek zorundayız. Maç kaybedebiliriz ama bu şekilde değil. Elimizdeki puanları kimseye veremeyiz. Bundan hepimiz gereken dersi çıkaracak ve önümüze bakacağız” dedi.

Hafif tempoda idman

Hafif tempoda geçen idmanın sonunda da Nenad Bjelica toplantılara devam etti. Bu kez bireysel olarak takımdan birkaç oyuncuyla görüşen deneyimli teknik adam, bir an önce Hatayspor karşısında yaşanan kaybın yaralarını sarmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler