Trabzonspor'da santrfor sıkıntısı! Abdullah Avcı kime şans verecek?

Trabzonspor'da, Onuachu'nun sakat, Enis Destan'ın sarı kart cezalısı olduğu haftada Konyaspor karşısında santrfor bölgesinde kimin forma giyeceği merak konusu oldu.

Trabzonspor'da santrfor sıkıntısı! Abdullah Avcı kime şans verecek?

Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında yarın (3 Nisan 2024 Çarşamba) deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Onun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Ligde 30. hafta sonunda 49 puanla en yakınındaki Beşiktaş'ın 3 puan önünde 3. sırada yer alan bordo-mavililer, Konya deplasmanında kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu'nun sakatlıkları bulunuyor, Enis Destan ise kart cezası nedeniyle takımda yer alamayacak.

ABDULLAH AVCI KİME ŞANS VERECEK?

Onuachu ve Enis Destan'ın yokluğunda santrfor olarak Umut Bozok veya Nicolas Pepe'nin görev yapması bekleniyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kime şans vereceği maç saatinde belli olacak.

trabzonsporda-santrfor-sikintisi-abdullah-avci-kime-sans-verecek.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor