Trabzonspor'da Petkovic defteri kapandı!

Trabzonspor'da golcü oyuncunun transferi gündemden çıktı.

Trabzonspor'da Petkovic defteri kapandı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Nenad Bjelica'nın çok istediği Bruno Petkovic transferinde Dinamo Zagreb'in inadını kıramadı.

Hırvat ekibinde yaşanan teknik adam değişimi sonrası Petkovic'e takım kaptanlığı verilirken, Dinamo Zagreb'in Trabzonspor'dan istediği bonservis bedeli 8 milyon Euro seviyesine yükselmişti.

BJELİCA: "AVRUPA'DAN ÖNEMLİ BİR TAKIMA TRANSFER OLACAK"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında golcü oyuncunun transferi ile ilgili olarak, "Ben de transfer görüşmesi yaptım. Maalesef transfer gerçekleşmedi. Yeni teknik direktörü, eski teknik direktörüne göre Petkovic'e daha fazla değer veriyor. Takım kaptanlığını da verdi. Bana gelen bilgi, Bruno Petkovic'in Zagreb ile yeni sözleşme imzalamadığı ve birkaç gün içinde Avrupa'dan önemli bir takıma transfer olacağı yönünde" ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler