Trabzonspor'da Pepe milli takıma gidecek mi?

Trabzonspor'da yıldız oyuncu Nicolas Pepe milli takıma gidecek mi? İşte detaylar.

Trabzonspor'un sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Nicolas Pepe sahalara dönüş hazırlığında.

Fiziksel eksiklerini büyük ölçüde gideren yıldız oyuncunun, Alanyaspor maçında kadroda yer alması bekleniyor. Bordo mavili kulüp de yayınladığı video ile oyuncunun dönüş sürecinde olduğunu taraftarlarla paylaşmış oldu.

PEPE AFRİKA KUPASI'NA GİDECEK Mİ?

Haber61 TV'de Spor Gündemi programında değerlendirmelerde bulunan Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, yıldız oyuncu ile ilgili olarak, "Pepe'nin milli takıma gitmeyeceğini söyleyebiliriz. Edindiğimiz bilgiler bu yönde. Son anda bir değişiklik olur mu, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yıldızı, Afrika Kupası'nda boy gösterirse ve Fildişi Sahili Milli Takımı final sürecine kadar giderse, bordo mavili oyuncu ligdeki 6 maçı kaçırmış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler