Trabzonspor'da Özer Hurmacı krizi

Olaylı Fenerbahçe Trabzonspor maçının ardından kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Özer Hurmacı'nın, Cavanda ve Erkan'ın affedilmesi ancak kendisinin affedilmemesi üzerine TFF'ye başvuracağı öne sürüldü   Kulübe haber gönderdiği iddia edilen Öz

Trabzonspor'da Özer Hurmacı krizi
Olaylı Fenerbahçe Trabzonspor maçının ardından kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Özer Hurmacı'nın, Cavanda ve Erkan'ın affedilmesi ancak kendisinin affedilmemesi üzerine TFF'ye başvuracağı öne sürüldü
 
Kulübe haber gönderdiği iddia edilen Özer'in  “Bugüne kadar alacaklar konusunda sorun çıkarmadım. Ancak görünen o ki alacakları için TFF’ye başvuranlar parasını alıyor. Ben de bunu yapmak zorunda kaldım” dediği kaydedildi.. Yönetimin Özer’e karşı nasıl bir tutum belirleyeceği ise henüz netlik kazanmadı.
 
Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Trabzonspor’ da kadro dışı kararlarının tebliğ edildiği 6 futbolcudan biri olan Özer Hurmacı’nın karara tepki gösterdiği ve zorla antrenmana çıktığı iddia edilmişti. Kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan ve  basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma öncesinde takımdan ayrı olarak çalışması istenen Özer Hurmacı karara tepki gösterdi. Kadro dışı bırakılmasını gerektirecek bir durum olmadığını ifade eden Özer, iddialara göre antrenmana çıkmakta ısrarcı davranarak çalışmalara katılmıştı. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor